Hur avslutar jag en kund i Control?
Om samarbetet med en kund har avslutats kan du markera kunden som inaktiv i Control. I den här guiden visar vi hur du gör.
Så här avslutar du en kund:
-
Gå till kundregistret.
-
Klicka på kunden du vill avsluta.
-
Välj Åtgärder.
-
Klicka på Inaktivera.
Kunden markeras nu som inaktiv i systemet och ingår inte längre bland dina aktiva kunder.