Driver du hotell eller restaurant? Da vet du hvor krevende det er å holde kontroll på økonomien i en bransje med små marginer, mange inntektsstrømmer og høy turnover. Konkurransen er hard, tempoet er høyt- og gjestene forventer stadig mer. Med mange inntektsstrømmer - fra overnatting, restaurantdrift og bar, til konferanser og spa, stilles det ekstra høye krav til økonomisk kontroll.
Hotell- og serveringsbransjen har gjennomgått store endringer de siste årene. Digitalisering, økte forventinger fra gjester og større fokus på bærekraft har satt nye rammer for hvordan bedrifter drives. Samtidig er bransjen sterkt påvirket av valutasvingninger, sesongvariasjoner og økonomiske uforutsigbarheter
For mange bedrifter betyr dette at små marginer og høy kostnadsbevissthet er normen, noe som krever et regnskapssystem tilpasset nettopp denne virkeligheten.
Hotell- og restaurantbransjen har noen særtrekk som gjør spesielt regnskapsarbeid mer komplekst enn i andre bransjer.
Høy turnover: Bransjen har ofte mange deltidstillinger og sesongarbeidere, som gjør lønnskjøring til en kontinuerlig oppgave.
Med Finago får du et regnskapssystem og lønnssystem tilpasset disse utfordringene.
Med vår bransjetilpassede løsning får du verktøyene du trenger for å effektivisere driften:
Vil du se hvordan dette kan fungere i din bedrift?